De Langstraat Tuinmachines

Maak gebruik van de GRATIS haal en brengservice van De Langstraat Tuinmachines!

Heeft u problemen met uw grasmaaier? Bel of mail ons uw adres en wij zullen in de regio De Langstraat uw maaier gratis ophalen en thuisbrengen.

Neem direct contact op
 

Nu te huur: verticuteermachines vanaf € 20,-

Reserveer een professionele machine voor een halve of een hele dag bij De Langstraat Tuinmachines te Elshout.

Reserveer direct
   


De Langstraat Tuinmachines neemt Frings Garden Parts per direct overSprang-Capelle, 1 juni 2015
 
Betreft: overname Frings Garden Parts
 
Geachte relatie,
 
Middels deze brief wil ik u informeren over een wijziging binnen Frings Garden Parts, uw specialist op het gebied van reparatie en onderhoud van tuinmachines.
Wegens persoonlijke omstandigheden ben ik niet langer in staat om de bedrijfsactiviteiten zelfstandig voort te zetten. Gelukkig heb ik in De Langstraat Tuinmachines in Elshout een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per direct zal overnemen.
In mijn zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor mij centraal dat de service en klantvriendelijkheid die u van mij gewend bent gecontinueerd zou worden. Mijn wens was dat de overnamepartner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Ik heb een weloverwogen keuze gemaakt en heb er alle vertrouwen in dat De Langstraat Tuinmachines u deze service biedt.
 
De Langstraat Tuinmachines bestaat al 25 jaar en heeft naast de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden een ruim assortiment aan tuinmachines, handgereedschap en beregeningsmateriaal. U bent van harte welkom om kennis te maken met De Langstraat Tuinmachines via de contactbutton. 

Met vriendelijk groet,
 
Frings Garden Parts De Langstraat Tuinmachines
 
Dhr. A.J.P. Frings